Tel 030 605 2478 | GSM 06 21 22 1283 | Mail info@2shot.nl | Contact Winkelwagentje    
 

 

TwoShot introduceert binnenkort een nieuwe generatie camera stabilizers. Dit deels als aanvulling maar ook geheel nieuw.

De SIEM GyroShot is volledig nieuw. De SIEM GyroShot is de nieuwste generatie stabilizer welke elektronisch gestabiliseerd word d.m.v. Gyro gestuurde brushless servo motoren. Het eerste model in deze nieuwe generatie kan camera’s hanteren tot ongeveer 2,5kg. Hieronder vallen dus de meeste DSLR camera’s.

Uniek is o.a. de tilt besturing met de duim op de handle. Dit maakt solitair werken mogelijk!

Voor meer informatie bel 0621221283 of mail 2shot@live.nl en kijk alvast op YouTube voor de eerste beelden. https://www.youtube.com/watch?v=TMB0jKjT4Ik

Over de 2 andere SIEM Camera stabilizers binnenkort meer informatie.

Wie we zijn
2Shot is gespecialiseerd in levering van een brede reeks produkten en accessoires voor het maken van professionele media. We kunnen bogen op een meer dan 30 jarige ervaring opgedaan in zowel programmatische, technische en commerciële aspecten van het Televisie vak. Samen met onze kennis en vaardigheden een uitstekende basis om u te helpen bij het maken van de juiste keus van uw investering. Hierin kunnen wij "turnkey" systemen leveren.

Voor wie?
Onze klanten bestaat uit facilitaire bedrijven, zendgemachtigden(regionale), (hoge)scholen, overheid, freelance cameramensen, het bedrijfsleven en institutionele markt.


Service
Op al onze produkten zoals, camera's en camera stabilisatie systemen, portable trolly, camera mounting systemen, batterijen, portable 220Volt systemen, softlight en koffers, leveren wij naast uitstekende service, bijpassende garantie.


Leveringsvoorwaarden
Leverings voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder no. 30113847 en kunnen worden opgevraagd..